вторник, 16 октомври 2018
Најнови вести:

Охрид

понеделник, 8 октомври 2018

ВМРО-ДПМНЕ Охрид: Дали за СДСМ беше важно преку огромна сума на пари – обезличување на граѓаните? Зошто СДСМ и Стојаноски ги игнорираат проблемите на охриѓани и немаат никакви идеи за нивно решавање?

Со писмена контра-реакција на реакцијата на ОО СДСМ веднаш се јавија и од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид во...

понеделник, 8 октомври 2018

СДСМ Охрид: Нормално е, кога сте власт не можете одеднаш да имате волшебно стапче и да решите сè. Референдумот беше граѓански и консултативен, а не обврзувачки

Општинската организација на СДСМ испрати писмена реакција во однос на прес-конференцијата на...

понеделник, 8 октомври 2018

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните ја казнаа штетната политика на СДСМ која изгуби 4000 илјади гласови на референдумот, јасен сигнал дека и понатаму ќе се намалува поддршката кај охриѓани

Општинската ВМРО-ДПМНЕ одржа прес-конференција на која се обрати Д-р Кирил Пецаков, член на Извршен...