вторник, 16 октомври 2018
Најнови вести:

Македонија

четврток, 11 октомври 2018

Иванов со честитка за 11 Октомври: Да се потсетиме на заветот кој ни го оставија нашите предци, достојно и гордо да го чуваме ова парче земја бидејќи тоа е сè што имаме

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, по повод 11 Октомври – Денот на народното...