Ќе се отстранува нелегално поставената урбана опрема

Општина Охрид информира дека ќе се отстранува нелегално поставената урбана опрема.

Заинтересираните прави и физички лица кои имаат потреба за поставување на урбана опрема, треба најитно да поднесат барање за поставување на урбана опрема, и да ја испочитуваат постапката за добивање одобрение за користење на истата.

„Во спротивно општина Охрид ќе започне со отстранување на нелегално поставената урбана опрема“, информираат од Општината.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk