Библиотеката во Охрид збогатена со нови наслови

НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови.

Станува збор за делата: „Златни наштимувања” – Кацуџо Ниши, „Ако животот е сон” – Јанош Арањ, „Лира и меч” – Шандор Петефи, „Превентива и заштита на иконите” – Златко Танасковски, „Лудило” – Трајче Арсовски, „Десет унгарски поети на ЏЏ век“, „Витези од соседството” – Хиро Шимада, „Бесмртните” – Диме Иванов-Димано, „Имагинарна реалност” – Тони Анастасовски, „Тетово низ стари фотографии” – Драги Ѓоргиев и „Монумента”.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk