ЈП „Градски гробишта“: Долговите кон претпријатието да се подмират до крајот на март

Од ЈП „Градски гробишта“ ги информираат сите правни и физички лица кои имаат долг кон ЈП „ Градски гробишта“ по основ на такса за гробарина, фактури за гробни места или услуги, да ги подмират обврските во најбрз рок или најдоцна до 31.03.2018 година.

Во спротивно, како што велат од јавното претпријаетие, ќе бидат покренати соодветни постапки пред надлежните органи, а должниците ќе бидат оптоварени со дополнителни трошоци кои произлегуваат од постапките.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk