Нови наслови во охридската библиотека „Григор Прличев“

НУ Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови.

Станува збор за делата: „Седмиот печат” – Сунчица Уневска, „Умирање на љубовта” – Либеро Биџиарети, „Писма до непознатата” – Антоан Де Сент-Егзипери, „Создавање државност” – Никола Кљусев, „Ала Турка – Ала Франга” – Елена Максимовска, „Пеон” – Благој Стојанов, „Богатство” – Даниел Петровски, „Првата Република” – Елизабета Митреска, „Траги во звукот” – Марко Коловски, „Бегалците од законот и екстрадицијата” – Сашо М. Стојановски, „Синтагма” – Матиј Властар и „Скопски легенди” – Данило Коцевски.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk