Нови наслови во охридската библиотека „Григор Прличев“

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови.

Станува збор за книгите: „Попатно” – Влада Урошевиќ, „The path” – Тони Гичевски, „Филозофи аскети” – Ферид Мухиќ, „Мултикултурализмот кај децата” – Сања Стојанова, „Утеха за жената” – Плутарх, „Случајот Вагнер” – Фридрих Ниче, „Мисли со боцки” – Иван Карадак, „Острење со тапоста” – Иван Антоновски, “Романот за тајната книга” – Јордан Плевнеш, „Психологија на детето” – Алфред Адлер, „Врати кон неоткриеното” – Јован Стрезовски, „Слепиот музичар” – Владимир Короленко, „Македонската апстрактна терминологија и нејзиното наследство” – Витомир Митевски, “Мултикултурата во националните електронски медиуми на Балканот (1989-2008)” – Мишо Нетков.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk