М-р Горан Симоноски ќе ги води охридските либералдемократи

М-р Горан Симоноски е избран за нов претседател на охридските либералдемократи за наредниот четиригодишен период.

Тој беше избрана на вчерашното редовоно изборно собрание на партијата во Охрид.

На собранието беа присутни 70 делегати, кои го избраа и новиот општински одбор кој брои 21 член и надзорен одбор од 3 члена.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk