За време на Прличевите беседи промовирана „Сага за Охрид“ на новинарката Валентина Нелоска

На чествувањето на Прличеви беседи беше промовирана и книгата „Сага за Охрид” од Валентина Нелоска.

За книгата говореа проф. д-р Павле Митрески и новинарот и публицист м-р Милчо Јованоски.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk