Апел: Роберт заслужува пристоен дом, заедно можеме да му помогнеме!

На нашиот сограѓанин Роберт Николоски кој живее во населбата „Видобишта“ неодамна во пожар му изгоре куќата.

Роберт нема ни сестра, ни брат, а од кога еден по еден му починале родителите, тој со својата плата едвај врзува крај со крај.

Сите хумани охриѓани и граѓани на Македонија кои се во можност да му помогнат на Роберт може да се јават на телефонот 075 937 086 каде може да добијат дополнителни информаци.

Донациите може да се уплатат на следната сметка:

број на клиентот: 2709972430044
име на клиентот: Роберт Николоски
број на сметка: 530500001441183
име на банка: Охридска Банка АД Скопје

Роберт заслужува повторно да има пристоен дом и место каде ќе живее. Заедно можеме да му помогнеме!

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk