Оглас за слободни работни места во Irish Pub Central

IRISH PUB CENTRAL (поранешно Balaban’s) објавува оглас за слободни работни места на позициите шанкер/шанкерка и келнерки.

Потребно е минимум средно образование, со или без работно искуство.

Заинтересираните кандидати може да се јават на телефоните: 075 76 34 31 и 077 961 611 (во периодот од 10 до 16 часот).

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk