Нови книжевни дела во охридската библиотека „Григор Прличев“

Од НУ Библиотека „Григор Прличев“ информираат дека нивниот книжен фонд е повторно збогатен со нови наслови.

Имено, се работи за делата: „Верзијата на Барни” – Мордекај Ришлер, „Агриџенто” – Костас Хаџиантониу, „Змија” – Стиг Дагерман, „Констанца Ринг” – Амалија Скрам, „Ненаситност 2” – Станислав Игнаци Виткевич, „Враќање: Нема смрт додека ѕвони” – Димитар Башевски, „Потрага по Елен Лејбовиц” – Луан Старова, „Тврдина од пепел” – Луан Старова, „Љубовта на генералот” – Луан Старова и „Татковите книги” – Луан Старова.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk