Повторно нови наслови во охридската библиотека „Григор Прличев“

Повторно збогатен книжевниот фонд во охридската библиотека „Григор Прличев“.

Станува збор за насловите: „Патот на свилата” – Колин Фалконер, „Војна на световите” – Х. Џ. Велс, „Приказна за суштината на времето” – Рут Озеки, „Балерината” – Матилде Серао, „О, тоа сте вие господине Памук” – Трајче Кацаров, „Приказни за добра ноќ” – Шарл Перо, „Среќни празници, Стилтон” – Џеронимо Стилтон, „Ирина балерина” – Марија Бабамова, „Разбранувани води” – Петко Шипинкаровски и „Волшебната книга” – Фатих Ердоган.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk