Чистење на дното на Охридското Езеро

Во пресрет на летната туристичка сезона, Клубот за подводни дејности „Охрид“ денеска почна со активности во рамки на акцијата за чистење на дното на Охридското Езеро од цврст отпад на потегот од градското пристаниште до Канео.

Еко акција беше насловена како ,,Без вода нема живот”. Акциите за чистење даваат резултат и придонесуват за јакнење на еколошката свест.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk