Фијаско на Димитров и Стојаноски на Антички, младите им кажаа НЕ за Договорот

Целосно фијаско на Античкиот театар доживеа министерот за надворешни работи Никола Димитров како претставник од Владата на РМ во рамки на референдумската кампања.

Заедно со градоначалникот Јован Стојаноски и Јани Макрадули тие пред германскиот министер за надворешни работи Михаел Рот не успеаа да докажат дека младите го поддржуваат Договорот со Грција.

Пред празен Антички и неколку членови од општинската админситрација, дебатата доживеа дебакл во Охрид.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk