Стефан Влахов Мицов ги открива подмолните игри: „Удбашот“ Јанко Бачев е „гаваз” на Зоран Заев

Партијата Единствена Македонија и нејзиниот „лидер“ Јанко Бачев се творба на Заев, тврди потпретсдателот на таа партија Стефан Влахов Мицов, кој во отворено писмо до јавноста реши да ги обелодени сите валкани игри, на како што вели, „удбашот“ Јанко Бачев.

Според зборовите на Влахов Мицов, Јанко Бачев бил во директна комуникација со Зоран Заев од кого бил и финансиран, за да се прикаже наводно „руско влијание“ во Македонија со цел да се зголеми притисокот на НАТО во земјава.

Мицов открива и дека стратегијата на СДСМ преку Единствена Македонија било да се киднапира движењето #Бојкотирам и истото да се задуши, односно да се престатави како „руски“ проект со кој Македонија би била претставена како земја нападната од Русија во информативна војна.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk