Ретро: Охрид за дочекот на новата 1999 година

Вака изгледал охридскиот плоштад подготвен за дочекот на новата 1999 година.

Фотографијата на Фејсбук ја објави охриѓанецот Митко Лукан, колекционер на раритетни историски фотографии од Охрид.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk