Протестен марш на ВМРО-ДПМНЕ в недела во Охрид

Шестиот „Протестен марш“ на ВМРО-ДПМНЕ против политиките на Владата ќе се одржи на 23 сетември (недела) во Охрид.

Повикот на партијата за протестниот марш в недела е до сите оние кои ги осудуваат погрешните политики и сите оние кои се против спроведувањето на антимакедонските политики на Владата на РМ и СДСМ, за да се придружат во Охрид. Почетокот е во 13 часот, а собирно место хотелот „Палас“, на кејот на Охридското Езеро.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk