Поддршка или револт на граѓаните од новата одлука за паркинзите

Со проширувањето на паркинг зоните Охрид се претвори во паркинг простор. Граѓаните револтирани на одлуката на различен начин го искажуваат тоа. Но, може и да даваат поддршка.

Паркинзите остануваат празни низ градот, а на инфо-таблите осамнаа натписи на кои стои името на советникот од локалната власт којшто тврдеше дека со новиот ценовник и новите зони всушност паркингот поевтинува.

Во контекст на паркинзите, Охрид никако не успева да изгради катна гаража.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk