Повторно рампите во Стар град ќе функционираат

Јавното претпријатие „Билјанини извори“ со известување до граѓаните на стариот дел од град Охрид.

„Од ден 20.8.2018 година регулирањето на сообраќајот во тој дел ќе се одвива со помош на рампите кои се наоѓаат кај Горна порта и на „Македонски Просветители“ кај поштата“, стои во известувањето на ЈП „Билјанини извори“.

ОХРИД 24

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk