Обиени јавните тоалети кај Горна Порта

На деструктивното однесување и оштетување на инфраструктурните добра кои треба да им служат на сите граѓани никогаш крај. Обиени се автоматите за влез во двата јавни тоалета кои се поставени во стариот дел од градот кај Горна Порта.

Јавните тоалети ќе бидат надвор од употреба додека не се санира штетата.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk