Нови наслови во Библиотеката

НУ Библиотека „Григор Прличев“ го збогати книжниот фонд со нови наслови:

„23” – Линвуд Баркли
„Куферот од Берлин” – Јелена Бачиќ Алимпиќ
„Господар на сенките” – Донато Каризи
„Пријатели до гроб” – Неле Нојхаус
„Сестрата создадена од бура” – Лусинда Рајли
„Еленор и Парк” – Рејнбоу Ровел
„Ако долго гледаш во понорот” – Енес Халиловиќ
„Каинавелија” – Славко Јаневски
„Сказанија Демирхисарски”
„Бадијалџии” – Вера Благојевиќ
„Ареална лингвистика”
„Словенски ракописи од Македонија во странски ракописни збирки X – XIX век” – Ѓорѓи Поп-Атанасов

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk