Нови наслови во Библиотеката

НУ Библиотека „Григор Прличев“ го збогати книжниот фонд со нови наслови:

„Лавиринтот 1: Невозможно бегство” – Џејмс Дашнер
„Лавиринтот 2: Бегство низ пустошот” – Џејмс Дашнер
„Убиство во библиотеката” – Џорџе Арион
„Кој се плаши од волкот” – Карин Фосум
„Љубов на два континента” – Марија Бабамова
„Добриот љубовник” – Стеинун Сигурдардотир
„Новела за шахот” – Стефан Цвајг
„Зима во лето” – Божин Павловски
„Розово на црното” – Божин Павловски
„Последно прибежиште” – Јован Стрезовски
„Името Македонија” – Виктор Габер
„Џорџ и тајниот клуч на универзумот” – Луси и Стивен Хокинг

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk