Нови наслови во Библиотеката

НУ Библиотека „Григор Прличев“ го збогати книжниот фонд со нови наслови:

„Лавиринтот 3: Лек за смртта” – Џејмс Дашнер
„Малиот Јоханес” – Фредерик ван Еден
!Мајчино млеко” – Нора Икстена
„Жената во кафезот” – Јуси Адлер-Олсен
„Робинката” – Кетрин Лим
„Една неважна жена” – Оскар Вајлд
„Драми 1” – Митко Маџунков
„Драми 2” – Митко Маџунков
„Сеќавање за брат ми Драган Богдановски” – Раде Станковски
„Конески и фолклорот” – Ана Мартиноска
„Снежана Османли, жената која можеше да гледа и зад ридот”
„Македонска илустрирана енциклопедија за деца” – Ели Маказлиева

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk