Нови наслови во Библиотеката

НУ Библиотека „Григор Прличев“ го збогати книжниот фонд со нови наслови:

„Чејка и чајка” – Вера Чејковска
„Земја” – Тришо Стојановски
„Илјада четиринаесет” – Петре Димовски
„Монахот што се плашеше од смртта” – Горан Василевски
„Антички календари” – Лидија Ковачева
„Се буди ѕверот” – Велко Неделковски
„Слики од бунарот” – Марина Икономова-Шокева
„Убиј го зборливото куче” – Митко Маџунков
„Зошто страдаме” – Виктор Илиевски
„Сказна за чучулигата” – Томе Богдановски
“Шест упанишади”
„Зошто ги сакаме жените” – Мирчеа Картареску

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk