Нови наслови во Библиотеката

НУ Библиотека „Григор Прличев“ го збогати книжниот фонд со нови наслови:

„Спиј!” – Анелис Вербеке
„Писма до Олимпијада” – Св. Јован Златоуст
„Балканска книга на умрените” – Мето Јовановски
„Академија” – Никола Кочовски
„Физика на тагата” – Георги Господинов
„Црешовото дрво” – Марица Бодрожиќ
„Првиот универзитетски ден на мојата ќерка” – Игор Станојоски
„Третата лага” – Агота Кристоф
„Креација и интерпретација” – Ефтим Клетников
„Илинденски лидери” – Стефан Влахов-Мицов
„Социјална екологија” – Илија Ацески
„Македонија во географијата на Ал-Идриси” – Зеќир Рамчиловиќ

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk