Нови наслови во Библиотеката

НУ Библиотека „Григор Прличев“ го збогати книжниот фонд со нови наслови:

„На раб на лудило” – Б.А. Парис
„Сушата” – Џејн Харпер
„Забранета љубов” – Ребека Дан
„Улица Индија” – Саманта Јанг
„Трофеј” – Весна Петрушевска
„Овде или во Вечноста” – Билјана Тинтоска
„Водич за долговечност” – Др. Митов
„Монетарна економија” – Љупчо Трпески
„Плишаниот зајак” – Владимир Лукаш
„Насрадин Оџа”.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk