Нехигиената низ чаршијата и Стариот дел на градот

Сликата којашто ја гледаат туристите низ охридската чаршија  и стариот дел на градот воопшто не е убава. Оваа туристичка сезона видлива е големата нехигиена во градот скоро на сите места.

Низ охридската чаршија се забележуваат преполнетите канти за отпадоци и ратуреното ѓубре околу нив. Истата слика се забележува и во Стариот дел на градот каде што на секое ќоше може да се забележи ѓубре.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk