Изложба на книги „Поглед кон творештвото на Живко Чинго“

НУ Библиотека „Григор Прличев“ организира изложба на дела од писателот и раскажувач Живко Чинго, по повод 83 години од неговото раѓање и 31 година од смртта.

Изложбата на книги „Поглед кон творештвото на Живко Чинго“ ќе биде отворена од 13 до 20 август во Прличевата одаја при НУ Библиотека „Григор Прличев“.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk