Граѓаните нека проценат колку е чист градот

Центарот на градот никако да заличи на чисто место без ѓубре и смет покрај контејнерите.

Партиските препукувања на политичките партии во градот се случуваат во врска со хигиената којашто ја има Охрид во туристичката сезона.

Надлежните институции и граѓаните пред одговорност. Дотогаш фотографиите го даваат 0дговорот.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk