Веро ќе се прошири и во Охрид

Лукас Бисиас, генерален директор на „Веропулос“ во Македонија изјави дека планираат да отвораат Веро маркет и во Охрид.

„Идните планови се поврзани со отворање нови продажни места, но и реновирање на постојните маркети за да овозможиме уште попријатно искуство за потрошувачите. До крајот на годинава планираме да отвориме Веро маркет во четврт град во Македонија, а тоа ќе биде Охрид, каде што ќе има Веро „Џамбо“ маркет“, изјави Бисиас.

ОХРИД 24

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

© Ohrid24.mk. Сите права се задржани.
Текстот не смее да се презема, во целина или во делови без договор со Ohrid24.mk